Ventspils vidusskolu grupā jauniešiem un jaunietēm notiks pludmales volejbola turnīrs

1

Ceturtdien, 8. septembrī, plkst. 12.00 Ventspils pludmales volejbola stadiona laukumos notiks “Pludmales volejbola turnīrs Ventspils vidusskolu grupā jauniešiem un jaunietēm 2022”.

Sacensību mērķis ir popularizēt pludmales volejbolu, veicināt veselīgu un aktīvu dzīvesveidu Ventspils vidusskolnieku, kā arī Ventspils Tehnikuma audzēkņu vidū.

Aizraujošajās pludmales volejbola spēlēs piedalīsies komandas no 5 skolām – Ventspils 6.vidusskola, Ventspils 2.vidusskolas, Ventspils Valsts 1.ģimnāzija, Ventspils 4.vidusskola un Ventspils Tehnikums.

Šādas sacensības pludmales volejbolā notiks jau otro gadu pēc kārtas. Pagājušajā gadā par uzvarētājiem zēnu konkurencē kļuva – Ēriks Sanders un Konstantins Pampejevs no Ventspils 4.vidusskolas, bet meiteņu grupā – Beāte Liepājniece un Anija Paula Ozoliņa no Ventspils Valsts 1.ģimnāzijas.

Ideja par šādu pasākuma organizēšanu radās Ventspils Tehnikumam, kas ir arī šo sacensību organizators. Sacensības tiek rīkotas sadarbībā ar Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādi Sporta pārvaldi, un projekts tiek realizēts ar Ventspils valstspilsētas pašvaldības finansiālu atbalstu.  


0 komentārs


Pilsētas pārvalde

Dome, sēdes, politika, dokumenti

Aktualitātes

Kultūrā, Sportā, Uzņēmējdarbībā u.c.

Jūs jautājat, pašvaldība atbild

Uzdodiet mums jebkurus jautājumus.

Ventspils valstspilsētas pašvaldības iestādes

Informācija, kontakti, e-pakalpojumi

Kalendārs

Pasākumu un notikumu kalendārs

Par Ventspili

Dzīve Ventspilī, vide, fakti, vēsture