Ventspils tehnikums 2026. gada 22. janvārī plkst. 18.00 aicina ikvienu gardēdi un praktisku ideju mednieku uz meistarklasi “Sezonālie ēdieni ar zivi”, ko vadīs Ventspils tehnikuma pedagoģe un pieredzējusi pavāre Anta Garbare.
Šī būs iespēja vienā vakarā iegūt trīs lietas, kas tumšajā gada laikā strādā gandrīz kā terapija: kopā būšanu, jaunas prasmes un iedvesmu ikdienas ēdienkartei.
Ja vēl neesat paspējuši sarūpēt ko īpašu sev vai savējiem, meistarklase būs arī lieliska dāvana – turklāt tā ir dāvana, ko var izbaudīt kopā ar apdāvināmo.
Meistarklases “Sezonālie ēdieni ar zivi” pamata izejviela būs zivis, bet ēdieni – zupa, sautējums un sacepums. Zivs kā galvenais elements ierastajiem ēdieniem piešķirs jaunas garšas, neparastus risinājumus un praktiskas idejas, kā dažādot ģimenes maltītes.
Dalībnieki kopā ar Antu gatavos:
• Pikanto zivju zupu ar kokosriekstu pienu un laimu
• Sicīlijas sautējumu
• Zivs asorti sacepumu bešamel mērcē
Bonusā uzkoda: plūkāta skumbrija, paipalu ola, marinēts fenhelis.
Cena: 40 EUR
Pieteikšanās līdz 2026. gada 15. janvārim, aizpildot pieteikuma anketu – https://forms.gle/8r9wYQoVAZyt2AGf8
Vietu skaits ir ierobežots!
Aktuālo kursu piedāvājumu var atrast Ventspils tehnikuma mājaslapā www.ventspilstehnikums.lv, kā arī pieaugušo izglītības kopkatalogā www.muzizglitiba.ventspils.lv.