2025. gada 17. decembrī ikviens interesents tiek aicināts uz 3-kārtu pusdienām Ventspils tehnikuma mācību restorānā “Dzirnas”. Galdiņu rezervācijai būs pieejami divi laiki – plkst.11.30 un plkst.13.30.
Pieteikšanās līdz 15. decembra plkst. 12.00, aizpildot anketu – https://forms.gle/hJqcNqDNJsw17joq7
Ziemassvētku Pop-up restorānam izvēlēts koncepts “Sezonas ceļojums”, kas ļauj izbaudīt sezonas garšas trīs rūpīgi radītos ēdienos.
APERITĪVS
Kokteilis “ Ziemassvētku stāsts”
Šis kokteilis ir kā pirmais sniegs — viegls, mirdzošs un nedaudz rotaļīgs. Tas apvieno maizes rūgtumu un kanēļa aromātu, radot siltu, ziemīgu garšu.
UZKODA
Avokado & garneļu tartars ar citrusu–zaļumu mērci un paipalu olu
Svaigs un viegls tartars, kurā apvienojas avokado maigums, garneļu svaigums un neliels citrusaugļu akcents. Paipalu ola piešķir tartaram pilnīgāku garšu un līdzsvaru. Viegls un harmonisks maltītes sākums.
PAMATĒDIENS
Zaļumu sviestā cepta zandarta fileja ar ķirbju biezeni un holandes mērci
Zandarta fileja gatavota aromātiskā zaļumu sviestā, piešķirot tai maigu un sabalansētu garšu. Saldens ķirbju biezenis un viegla holandes mērce papildina ēdienu ar siltu, sezonai raksturīgu noskaņu. Vienkāršs un harmonisks garšu salikums.
DESERTS
Zemesriekstu cepums ar piparkūku krēmu un karamelizētiem bumbieriem
Deserts apvieno piparkūku aromātu, siltus karamelizētus bumbierus un vieglu zemesriekstu kraukšķi, veidojot mierīgu un mājīgu garšu salikumu.
Tējas
Meža ogu tēja
Ingvera–citrusaugļu tēja
Zaļā tēja ar jasmīnu
Kafijas
Espresso
Cappuccino
3-kārtu pusdienu cena: 25 EUR (maksāšanas veids ar karti)
Jautājumu gadījumā, aicinām rakstīt uz [email protected]